Njuike njuolga sisdollui

Njuike njuolga ohcamii

49.4.3817.142

Ledige stillinger

Statens pensjonskasse er Norges største leverandør av offentlig tjenestepensjon. Vi forvalter pensjonsrettigheter på 384 milliarder kroner for 1 600 virksomheter og 990 000 tidligere og nåværende ansatte i stat, skole, forskning, apotek og organisasjoner.

I forbindelse med pensjonsreformen har vi gjennomført et av Norges mest utfordrende IT- og endringsprosjekter i offentlig sektor.

Vi har 396 ansatte og holder til ved Majorstuen i Oslo. 

Ledige stillinger:

Stort IT-miljø styrkes med ny Java-utvikler
Lyst til å jobbe i tverrfaglige team? Hos oss er utviklerne organisert i team som understøtter SPKs hovedprosessområder, og som er sammensatt av både utviklere, testere og personer fra forretningssiden. Disse tverrfaglige teamene gjør all utvikling, enten det er i regi av forvaltning eller prosjekter, slik at de har anledning til å følge kodebasen over tid. Vi søker nå etter en ny systemutvikler som vil være med å videreutvikle våre løsninger – og som også ønsker å utvikle egen kompetanse og fagmiljøet vårt. I dag er våre egenutviklede systemer for det meste basert på Java og Spring, og primært bygget på åpen kildekoderammeverk. Klientrammeverket Flex er brukt for vårt interne saksbehandlingssystem, og andre rammeverk som AngularJS er tatt i bruk i mindre applikasjoner. Vi ønsker deg som behersker Java og objektorientert design godt, men som samtidig er interessert i å påvirke hvilke språk, rammeverk og teknologier vi skal benytte i årene som kommer. Du er en person som ser på testing, og det å bidra til å forenkle leveranse av kode til produksjon, som en naturlig del av en utviklers oppgaver. Blir du i tillegg engasjert av faglig dialog med forretningssiden? Da trenger vi deg!
[Missing text /units/rssreader/applydate for se-NO] 2015-03-04

 

Váldde minguin oktavuoda

Ta gjerne kontakt med oss på telefon

02775

eller bruk vårt kontaktskjema. Du kan også logge inn på Min side.Ma?imuš odastuvvon: 04.02.2015