Njuike njuolga sisdollui

Njuike njuolga ohcamii

49.4.4065.147

Gode utviklingsmuligheter

En typisk ansatt i Statens pensjonskasse er 42 år og kan ”alt” om offentlig tjenestepensjon. Én minst like typisk SPK-er er 26 år og matematiker. Eller ingeniør. Eller IT-arkitekt.

I Statens pensjonskasse finner du landets største fagmiljø innen tjenestepensjon. Vi har vår egen
SPK-skole, som tilbyr faglige kurs du ikke får andre steder.

Vi administrerer en rekke forsikringsordninger og tilbyr et av markedets gunstigste boliglån. Vi er også kapitalforvaltere for Pensjonsordningen for apotekvirksomhet.

Det krever at vi har kompetanse på mer enn pensjon.

God innfallsport til yrkeslivet

Nyutdannet aktuar, advokat, bedriftsrådgiver, IT-utvikler, saksbehandler, samfunnsviter, økonom…?

Det er i starten av yrkeslivet den egentlige utdannelsen begynner, og i Statens pensjonskasse vil du møte seniorer på ditt eget fagfelt. Du vil dessuten få kollegaer med spisskompetanse på helt andre områder.

Evne til tverrfaglig samarbeid er en etterspurt ”vare” på dagens arbeidsmarked. Den evnen kan du opparbeide deg hos oss, og vi våger å påstå at Statens pensjonskasse er et smart sted å starte for den som kommer rett fra skolebenken.

Utfordringer for seniorer

Vi har 1 600 kunder og 990 000 medlemmer som skal ha rett faktura og rett pensjon til rett tid. Det betyr selvfølgelig at vi trenger folk som kan pensjonsfaget ut og inn. Men det betyr også at vi trenger drevne folk i alle ledd.

Vi trenger for eksempel deg som er en erfaren kundebehandler – og deg som er drivende dyktig på prosjekter og prosesser.

Det er mangfoldigheten som gjør at mange blir lenge hos oss. Og det er mangfoldigheten som gjør at mange kommer til oss – etter at de har vært lenge et annet sted.

Váldde minguin oktavuoda

Ta gjerne kontakt med oss på telefon

02775

eller bruk vårt kontaktskjema. Du kan også logge inn på Min side.Ma?imuš odastuvvon: 31.05.2012