Blant de beste boliglånene i Norge

Som medlem av Statens pensjonskasse (SPK) kan du søke om inntil 2 000 000 kroner i boliglån. Renten på boliglån fra SPK er lav og lik for alle. Det gir forutsigbarhet og trygghet for deg som lånekunde.

IllustrasjonsbildeTrenger du boliglån? SPK tilbyr alle medlemmer lån til en av markedets beste renter. Foto: Erik Norrud.

En fordel med boliglån fra SPK er at renten er den samme for alle. Det vil si at alle lån får samme rente og du slipper forhandlinger om renten. Dette gjelder alle medlemmer, nye som gamle. Renten fastsettes annenhver måned og det er en trygghet for deg som lånekunde, da du får en stabil rente uten store svingninger og overraskelser.

Finansportalen er en tjeneste fra Forbrukerrådet, og på deres sammenligning av de beste boliglånstilbudene i Norge har SPK det beste lånetilbudet ved lån på nærmere 80 prosent av boligverdien (vanlig boliglån – uten krav om annet produkt). Du kan maksimalt låne 2 000 000 kroner fra oss.

Oppussing og refinansiering

Du kan også søke om boliglån i SPK hvis du skal refinansiere andre lån eller pusse opp boligen. Lån til oppussing av bolig gjelder også for blant annet bygging av garasje.

Hvordan søker jeg?

Du søker boliglån i SPK gjennom å logge deg på Min Side, og fyller ut søknaden du finner der. Før du starter med å fylle ut boliglånssøknaden, bør du ha klar siste lønnsslipp, siste års skattemelding (selvangivelse) og eventuelt konti/lånenummer og restgjeld hvis du skal søke til refinansiering av lån. Vedleggene lastes opp og sendes sammen med søknaden. Både siste lønnsslipp og skattemelding skal være for hele husstanden.

Du vil etter behandlingstiden få et svar på søknaden, og eventuelt tilbudsbrev vil du få elektronisk med elektronisk signering.

Les mer om boliglånsordningen