Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

49.4.4065.147

Kurs i medlemskap og rapportering

På vårt kurs i medlemskap og rapportering lærer du om vilkårene for å være medlem, og hvordan du rapporterer lønns- og stillingsdata.

Vi arrangerer kurs for deg som arbeider med rapportering av lønns- og stillingsdata eller har andre personalfunksjoner.

Innhold

På kurset får du en grundig innføring i vilkårene for medlemskap i Statens pensjonskasse, og ansvarsfordelingen mellom oss, dere som arbeidsgiver og medlemmene.

Vi tar også opp emner som endringer i lønns- og stillingsdata, pensjonsgivende tillegg, ansatte på timelønn og ansatte som fungerer midlertidig i en stilling med høyere lønn. Du lærer om søknadsprosedyrer, og sammen går vi gjennom pensjonsmeldingsskjemaet.

Undervisningen legges opp som en kombinasjon av teoretisk informasjon og praktisk forståelse. Du får også sjansen til å dele erfaringer med andre som har pensjonsordning hos oss.

 Kursoversikt for 2015

Dato Sted Påmeldingsfrist
18. mars Oslo - SPKs lokaler møterom Hoel 4. mars
21. mai Tromsø - Clarion Collection Hotel Aurora 7. mai
10. september Oslo - SPKs lokaler 27. august
12. november Kristiansand - Raddison Blu Caledonien 29. oktober

Praktisk informasjon og pris

Kurset varer fra kl. 09.00 til ca. kl. 15.00. Deltakelsen koster 1 800 kroner. Dette inkluderer kursmateriell, lunsj og enkel servering på ettermiddagen.

Påmelding

Påmeldingen er bindende når påmeldingsfristen har gått ut, men du kan sende noen andre om du ikke har mulighet til å gå selv. Frist for påmelding er 14 dager før kursdatoen.

Meld deg på kurs

 

Spesialtilpasset kurs

Dersom det er flere hos dere som ønsker å være med på kurset, kan vi komme til dere og holde et spesialtilpasset kurs. Dette gjelder først og fremst arbeidsgivere som har spesielle utfordringer knyttet til rapportering av lønns- og stillingsdata.

Kontakt oss

Ta gjerne kontakt med oss på telefon

02775


eller bruk vårt kontaktskjema.

 

Sist oppdatert: 03.03.2015