Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

49.4.4065.147

Kurs og foredrag

Vil du forstå pensjon bedre?

Våre kurs og foredrag gir deg det du trenger å vite om pensjon og pensjonsreformen.Vi har kurs både for privatpersoner, virksomheter og fagforeninger og organisasjoner.

Sagt om seniorkurset vårt:

"Et godt og innholdsrikt kurs som jeg på forhånd hadde stor forventning til. Innholdet ble profesjonelt levert av dyktige forelesere."

Banner med lenke til kursbrosjyre

 

Kurs for medlemmer

 

Pensjonsseminar

På pensjonsseminaret vårt får du som nærmer deg pensjonsalder informasjon om rettighetene dine. Du får også en pensjonsprognose basert på dine egne tall.

Mer om pensjonsseminaret

Seniorkurs

Nærmer du deg pensjonsalder og ønsker å planlegge pensjonisttilværelsen din? På våre seniorkurs lærer du om jus, helse og økonomi. I løpet av kurset får du også individuell veiledning fra en av våre saksbehandlere, og en beregning av hvor stor pensjonen din vil bli.

Mer om seniorkurset

Nyansatt i staten?

Er du nyansatt i staten? Uansett bakgrunn vil alle nyansatte ha nytte av å få en innføring i pensjonsordningens tjenestetilbud og de statlige forsikringsordningene. Gjennom kurset vårt får du oversikt.

Mer om kurset for nyansatte i staten

Kurs for yngre ansatte

Hvilken nytte har du av en god pensjonsordning? På kurset vårt lærer du mer om medlemsfordelene i Statens pensjonskasse og hva de betyr for deg.

Mer om kurset for yngre ansatte

Kurs for arbeidsgivere

 

Kurs om pensjon for HR-ansatte

Syns du som HR-ansatt det er vanskelig å svare på dine ansattes spørsmål om pensjon? Da er dette kurset for deg.

Mer om kurset for HR-ansatte

Kurs i medlemskap og rapportering

På kurset i medlemskap og rapportering lærer du hvordan du skal rapportere lønns- og stillingsdata. Du får en grundig innføring i vilkårene for medlemskap i Statens pensjonskasse, og ansvarsfordelingen mellom oss, dere som arbeidsgiver og medlemmene. 

Mer om kurset i medlemskap og rapportering

Kurs i pensjonsøkonomi

Er du leder eller medarbeider som jobber med virksomhetens økonomi? På kurset vårt får du svar på spørsmål om premie, regnskapsføring og budsjettering av forsikringskostnader.

Mer om kurset i pensjonsøkonomi 

Skreddersydde kurs

Vi tilbyr skreddersydde kurs og foredrag for din virksomhet. Du velger selv hvem som skal være målgruppen og hva vi skal legge vekt på.

Mer om skreddersydde kurs og foredrag