Kurs i medlemskap og rapportering

På vårt kurs i medlemskap og rapportering lærer du om vilkårene for å være medlem, og hvordan du rapporterer lønns- og stillingsdata.

Vi arrangerer kurs for deg som arbeider med rapportering av lønns- og stillingsdata eller har andre personalfunksjoner.

Innhold

På kurset får du en grundig innføring i vilkårene for medlemskap i Statens pensjonskasse, og ansvarsfordelingen mellom oss, arbeidsgiver og medlemmene.

Vi tar også opp emner som endringer i lønns- og stillingsdata, pensjonsgivende tillegg, ansatte på timelønn og ansatte som fungerer midlertidig i en stilling med høyere lønn. Du lærer om søknadsprosedyrer, og sammen går vi gjennom pensjonsmeldingsskjemaet.

Undervisningen legges opp som en kombinasjon av teoretisk informasjon og praktisk forståelse. Du får også sjansen til å dele erfaringer med andre som har pensjonsordning hos oss.

 Kursoversikt for 2017

11. januar Oslo - KS agenda, Oslo 28. desember 2016
08. februar Trondheim - Thon Hotel Prinsen 25. januar
05. april Oslo - KS agenda, spesialkurs for dem som rapporterer lønn og pensjon i Pensjonsordningen for apotekvirksomhet (POA) 22. mars
10.mai Bergen - Grand Hotel Terminus 26. april
06. september Oslo - KS agenda 23. august
18. oktober Oslo - KS agenda 04. oktober
06. desember Oslo - KS agenda 22. november

Praktisk informasjon og pris

Kurset varer fra kl. 09.00 til ca. kl. 15.00. Deltakelsen koster 2 100,- kroner. Dette inkluderer kursmateriell, lunsj og enkel servering på ettermiddagen.

Påmelding

Påmeldingen er bindende når påmeldingsfristen har gått ut, men du kan sende noen andre om du ikke har mulighet til å gå selv. Frist for påmelding er 14 dager før kursdatoen.

Meld deg på kurs

 Spesialtilpasset kurs

Dersom det er flere i din virksomhet som ønsker å være med på kurset, kan vi komme til dere og holde et spesialtilpasset kurs. Dette gjelder først og fremst arbeidsgivere som har spesielle utfordringer knyttet til rapportering av lønns- og stillingsdata.